Microsoft lanseaza o noua versiune preview pentru Windows 10 si include Cortana si Continuum

20

Recent, Microsoft a anuntat sistemul de operare Windows 10. Nu demult, firma a introdus si o noua versiune preview a acestui sistem de operare si a incorporat si o serie de optiuni mult asteptate precum Continuum, dar si aplicatia Xbox.

 

Totusi, cea mai importanta adaugire facuta de Microsoft este integrarea Cortana de pe Windows Phone si pe varianta desktop, chiar daca sistemul nu functioneaza in principal asa cum ar trebui. O postare pe blogul companiei confirma faptul ca asistentul vocal poate lua notite pe baza comenzii vocale si poate raspunde la intrebari despre finante si vreme, dar exista inca probleme in transcrierea norificarilor de tip reminder. Se pare ca Microsoft mai pregateste o serie de optiuni care nu sunt inca gata pentru a fi testate.

 

De mentionat este si browserul Project Spartan si schimbarile aduse in Microsoft Office. Se pare ca acestea vor deveni disponibile Windows Insiders mai tarziu in acest an. Cea mai noua versiune preview a Microsoft Windows 10 poate fi descarcata de aici.

 

Πηγή: Engadget