Microsoft lanseaza Lumia 540 Dual SIM

33

Microsoft a lansat un nou smartphone low-budget, Lumia 540. Dispozitivul are capacitati dual SIM si se va vinde cu doar 150 de dolari.

 

Procesorul smartphone-ului Lumia 540 este un Snapdragon 200, iar ecranul este unul de 5 inci care ofera o rezolutie de 720p. Camera foto integrata are 8 megapixeli (exista si o camera frontala), iar bateria care alimenteaza smartphone-ul are o capacitate de 2.000 mAh. Capacitatea de stocare este de 8 GB, dar poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Intrucat Lumia 540 are capabilitati dualSIM, este targetat catre pietele in curs de dezvoltare si pentru utilizatorii pentru care o singura retea de telefonie mobila nu le satisface nevoile. Smartphone-ul se comercializeaza in variantele de culori alb, negru, portocaliu si cyan.

 

Lumia 540 va deveni efectiv disponibil incepand cu luna mai. Dispozitivul se va vinde in Orientul Mijlociu, Africa si cateva regiuni din zona Asia Pacific. Deocamdata nu este clar daca smartphone-ul va fi vandut si in alte regiuni, dar sansele sunt slabe.

 

Πηγή: PocketNow