Microsoft lanseaza Internet Explorer 11 pentru Windows 7

20

Microsoft a lansat browserul Internet Explorer 11 pentru sistemul de operare Windows 7. Compania sustine ca noul browser este “rapid si omogen” atunci cand ruleaza pe Windows 7. De altfel exista motive de entuziasm, iar Microsoft a accentuat mult partile pozitive ale Internet Explorer 11.

“Exploreaza noi site-uri extraordinare construite in colaborare cu Internet Explorer. De pe partiile muntelui Everest pana la incredibila lume Contre Jour, experimenteaza frumusetea mediului web in Internet Explorer”, precizeaza Microsoft in materialul de promovare al browserului. “Seteaza Internet Explorer ca browserul tau predefinit. Navigheaza pe web cu un browser rapid, omogen si optimizat touchscreen”, continua compania.

Versiunea 11 a Internet Exlorer pentru Windows 7 aduce utilizatorii in rand cu utilizatorii de sisteme de operare Windows 8.1. Compania a precizat ca cei care au setari facute pentru a primi update-uri automate vor fi upgradati la noua varianta Internet Explorer in urmatoarele saptamani. Si dezvoltatorii de unelte web au motive de bucurie, intrucat browserul are cateva functii noi. Astfel, Internet Explorer 11 va optimiza site-urile pentru toate platformele, va permite deschiderea oricator tab-uri si va permite navigarea paralela atat pe web cat si in aplicatiile din Windows Store.

Dintr-un motiv nu foarte clar, Microsoft a decis sa personifice Internet Explorer si a creat o mascota anime. Personajul este o domnisoara pe nume Inori Aizawa care are chiar si o pagina de Facebook conform careia aceasta este personificarea browserului.

Iata un material video care prezinta noul browser Internet Explorer 11:

 

 

Πηγή: The Inquirer