Microsoft lanseaza aplicatia Movie Creator pentru dispozitivele Lumia [video]

238

Este randul Microsoft sa lanseze propria aplicatie de creare a clipurilor video, numita Movie Creator, destinata doar dispozitivelor Lumia, tabletelor Surface si Lumia 2520.

 

Aplicatia nu este cu mult diferita fata de cele destinate editarii video care deja exista insa Microsoft spune ca versiunea lor va veni cu mai multe optiuni de personalizare si cu o experienta care va reduce din timpul necesar crearii unui clip.

 

Trebuie sa alegi clipuri sau imagini din colectia ta, apoi o melodie potrivita si, automat, Movie Creator va genera un cip video pe care apoi sa-l distribui pe reletele de socializare utilizate. Poti alege pana la 25 de clipuri, poti sa rearanjezi pozele alese, sa decizi durata de aparitie a fiecareia, sa adaugi mesaje intre, deci in general lucruri cu care erai obisnuit inca de cand postai clipuri pe Hi5.

 

Daca vrei sa vezi cum functioneaza, poti incerca, pentru ca deocamdata Movie Creator este disponibil pentru testare. In clipul de mai jos aveti o demonstratie a Movie Creator app pe Lumia 735.

 

Πηγή: engadget