Microsoft intrerupe suportul Xbox Video pentru Windows 7 si Zune, incepand cu luna februarie 2014

21

Din februarie 2014, Microsoft va intrerupe suportul Xbox Video pentru oricine mai foloseste acest program pe PC-urile care ruleaza Zune, dispozitivele Zune, Windows 7 si smartphone-uri. Acest lucru inseamna ca orice tip de continut achizitionat pentru Xbox Video nu va mai functiona pe dispozitivele si pe sistemele de operare mentionate anterior.

 

Microsoft sustine ca aceasta miscare este rezultatul unei actualizari a catalogului video care va permite companiei “sa adauge mai repede si mai eficient continut video de cea mai inalta calitate pentru serviciul Xbox Video”. Desigur, utilizatorii care au achizitionat continut, inca il pot pastra si il pot accesa de pe calculatoarele lor, de pe dispozitivele Mac sau pe site-ul XboxVideo.com. In plus, si dispozitivele Xbox One, Xbox 360, tabletele Windows 8 si 8.1 si smartphone-urile Windows Phone 8 vor putea sa redea acest tip de continut.

 

Pentru cei care detin dispozitive sau sisteme de operare pentru care Microsoft intrerupe suportul Xbox Video, probabil cea mai buna solutie ar fi sa treaca la sisteme de operare sau dispozitive mai noi inainte de luna februarie 2014.

 

Πηγή: The Verge