Microsoft inlatura definitiv Nokia din nomenclatura seriei Lumia

21

La un an de la inceperea procesului de cumparare Nokia de catre Microsoft, compania gigant vrea sa scape de orice urma a marcii Nokia, astfel ca inlocuieste oficial brandul Nokia Lumia. In loc de Nokia Lumia, se va numi Microsoft Lumia. Surprinzator, nu?

 

Acest nou brand va aparea pe viitoare dispozitive ale companiei, impreuna cu logo-ul binecunoscut pentru ca oamenii sa asocieze mai eficient dispozitivul cu numele companiei.

 

Totodata, responsabilul pe marketing al Microsoft, Tuula Rytilä, a declarat ca in curand va aparea si primul telefon marca Microsoft Lumia si ca schimbarea aceasta de nume nu va afecta suportul actualelor dispozitive Nokia.

 

Credem ca Microsoft ar fi trebuit sa mai astepte cel putin un an pana sa faca aceasta micscare, mai ales pentru ca in Europa, Nokia are un grad mare de constientizare la nivel public, ca sa nu mai spunem ca multa lume inca nu stie de achizitionarea Nokia de catre Microsoft. Nu va fi surprinzator ca Microsoft sa continue sa se foloseasca de numele Nokia pe pietele in dezvoltare, din moment ce aici Nokia are o greutate mai mare decat numele Microsoft, in ceea ce priveste dispozitivele mobile.

Πηγή: engadget