Microsoft ar fi cumparat Sunrise Calendar pentru mai mult de 100 de milioane de dolari

22

Sunrise Calendar este o aplicatie gratuita compatibila cu mai multe servii de tip calendar, inclusiv Google Calendar, iCloud si Exchange. Acum ca Outlook a ajuns si el sa fie disponibil pe iOS si Android, informatii aparute recent sugereaza ca Microsoft ar fi platit peste 100 de milioane de dolari ca sa cumpere Sunrise Calendar.

 

Microsoft a refuzat sa dea orice declaratie oficiala in acest sens. Totusi, o posibila achizitie pare plauzibila intrucat Microsoft ar putea adauga o serie de optiuni Sunrise Calendar pentru a ajuta la relansarea unora dintre serviciile companiei. In plus, un alt motiv ar putea fi puterea financiara a Microsoft care ii permite sa achizitioneze start-up-uri care concureaza cu produsele gigantului.

 

Informatiile nou aparute mai sustin ca Microsoft intentioneaza sa pastreze aplicatiile Sunrise Calendar neatinse, dar ar fi cu totul neasteptat daca firma nu ar face dupa achizitie o integrare cu Outlook. La fel s-a intamplat cu Accompli, star-up-ul care oferea servicii e-mail atat pentru Android cat si pentru iOS, apoi a integrat acele functionalitati in Outlook.

 

Πηγή: PocketNow