Microsoft aduce Outlook si Translator pe smartwatch

16

Microsoft a lansat recent o noua transa de aplicatii destinate smartwatch-urilor Android Wear si Apple Watch. Compania a adus serviciul Outlook pe Apple Watch si va permite utilizatorilor sa citeasca e-mailuri si sa scrie raspunsuri scurte sau sa le dicteze prin comanda vocala.

 

Tot utilizatorii Apple Watch au acces la aplicatia Wunderlist si vor putea in curand sa instaleze si aplicatia retelei sociale private numita Yammer care va permite folosirea functionalitatii Handoff care a fost inclusa in sistemul iOS 8 instalat pe smartphone-urile iPhone.

 

In ceea ce priveste gadget-urile Android Wear, dispozitivele primesc versiuni actualizate ale aplicatiilor OneNote si OneDrive de la Microsoft. In plus, serviciul OneDrive va folosi drept wallpaper atunci cand este activat ceasul una dintre fotografiile pe care utilizatorul le-a incarcat in ultimele 30 de zile in serviciul cloud. Aplicatia OneNote va afisa pe ecranul ceasului inteligent cele mai recente notite pe care le-a creat utilizatorul. In final, mai este de notat ca Microsoft a lansat si aplicatia Translator atat pentru platforma Apple cat si pentru platforma Android. Utilizatorii pot, deci, sa dicteze, iar aplicatia va traduce comenzile vocale in peste 50 de limbi.

 

Toate aplicatiile de mai sus pot fi descarcate din magazinele online iTunes si Google Play.

 

Πηγή: Engadget