Microsoft a vandut peste 1mil de console Xbox One in primele 24 de ore

18

Microsoft anunta ca lansarea Xbox One este cea mai mare din istoria Xbox, compania reusind sa plaseze peste un milion de console in sufrageriile primului val de fani inraiti.

 

Razboiul Xbox One vs PS4 continua si in ciuda ofertei calice de jocuri pentru cele doua console. Jucaria Sony inregistreaza insa vanzari mai bune, japonezii reusind sa distribuie peste 1mil de console in prima zi, 15-16 noiembrie, doar in America de Nord, in timp ce Xbox One a egalat performanta rivalului prin vanzarile de pe 13 piete.

 

Veteranii vor ramane probabil in taberele formate cu peste 10 ani in urma, fiind influentati de traditie si de lista de prieteni formata de-a lungul timpului. Daca va exista o consola castigatoare, aceasta va fi desemnata anul viitor cand proaspetii gameri vor fi atrasi cu un pachet de titluri noi si oferte exclusive sau vor fi inghesuiti intr-un anume grup in functie de bugetul parintilor. Daca va prima ultimul criteriu, PS4 are sanse mari sa acapareze piata, consola Sony fiind cu 100 de Dolari mai ieftina decat omoloaga Microsoft.

 

Consola Xbox One va ajunge oficial in Romania cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor la un pret de 499 de Euro.

Πηγή: xbox