Microsoft a stabilit data evenimentului Windows 10 din ianuarie

18

Microsoft se afla in plina miscare de extindere a evolutiei sistemului sau de operare, iar Windows 10 va fi lansat in 2015. Initial, sistemul de operare a fost anuntat in septembrie, iar platforma isi propune sa unifice toate dispozitivele care ruleaza ecosistemul, fie ele computere, tablete sau telefoane.

 

Chiar daca anuntul din septembrie cu privire la Windows 10 a fost destul de cuprinzator, au ramas inca multe detalii care trebuiesc lamurite si care clarifica intentiile pe care Microsoft le are cu noul sistem de operare, in special in ceea ce priveste versiunea destinata telefoanelor mobile. Cel mai probabil, detaliile vor veni curand, intrucat Microsoft a fixat un eveniment Windows 10 pe data de 21 ianuarie.

 

Firma nu a precizat clar ca evenimentul va avea in centru telefoanele si tabletele, insa a consemnat ca “isi doreste sa continue” povestea inceputa in luna septembrie. Cum Windows 10 va avea conectivitate pe mai multe dispozitive, cu siguranta Microsoft va lua in calcul si componenta mobila, care devine din ce in ce mai importanta in ultima vreme.

 

Informatii ajunse accidental pe intenet sugereaza ca Windows 10 ar putea avea optiuni targetate pe diferite segmente de consumatori, nu neaparat versiuni pentru dezvoltatori si versiuni business, asa cum se obisnuieste. Si, cum tabletele si telefoanele sunt si ele parte importanta din ecuatie, ramane de vazut ce va aduce Windows 10 si ce optiuni noi vor primi smartphone-urile Lumia, dar si gama de tablete Surface.

 

Πηγή: PocketNow