Microsoft a lansat o noua aplicatie Switch to Windows Phone pentru Android

17

In prezent, cea mai mare parte a utilizatorilor de smartphone-uri la nivel mondial folosesc sistemul de operare Android. Marile companii producatoare de dispozitive mobile incearca sa castige cat mai multi clienti, ceea ce inseamna ca incearca si sa convinga o parte cat mai mare dintre acesti utilizatori Android sa migreze catre alte sisteme de operare.

 

Pentrua face mai usor tranferul, gigantii tehnologiei au construit aplicatii care sa permita migratia usoara de date, iar una dintre aceste aplicatii este Switch to Windows Phone a celor de la Microsoft. Recent, aceasta aplicatie a primit un update care aduce schimbari importante. De notat este ca, pentru a putea face transferul de date, utilizatorii vor avea nevoie ca aplicatia sa fie instalata atat pe dispozitivul Android cat si pe cel Windows Phone. Evident, prima comanda se va da dispozitivului Android, care va incepe sa migreze datele, urmand ca acestea sa fie acceptate printr-o comanda pe aplicatia de pe smartphone-ul cu Windows Phone. Pana cand transferul se va face complet, datele vor fi gazduite intr-un spatiu de stocare cloud de pe serverele OneDrive ale Microsoft. Aceste date vor fi, apoi, transferate catre dispozitivul Windows Phone.

 

Transferul se poate face si direct, prin intermediul conexiunii Wi-Fi, daca utilizatorul este pregatit chiar atunci sa activeze comenzile pe ambele dispozitive. Aplicatia Switch to Windows Phone se va concentra pe transferul de contacte, mesaje si continut media. Pentru utilizatorii Android care se gandesc sa isi achizitioneze un smartphone cu sistem de operare Microsoft, cu siuranta aceasta aplicatie va fi extrem de utila.

 

Πηγή: PocketNow