Microsoft a inceput sa comercializeze marfa anti-Google in magazinul sau online

18

Microsoft continua cruciada impotriva Google si a lansat o noua modalitate de lupta in cadrul campaniei Scroogled. Campania Scroogled este are drept scot sa atraga atentia tuturor asupra faptului ca Google fura datele personale ale utilizatorilor, in schimbul oferiri unor servicii gratuite. Astfel, compania a inceput sa vanda marfa cu insemne anti-Google in cadrul magazinului lor online.

antigoogle

 

Pentru a promova si mai intens acest neajuns al utilizatorilor care folosesc serviciile Google, Microsoft a inceput sa vanda cani, tricouri si sepci inscriptionate Scroogled. In plus, unele dintre aceste produse contin inscrisuri menite sa atraga atentia asupra furtului de date si sa ii faca pe cei care folosesc utilizeaza servicii Google sa nu uite acest aspect.

 

Totusi, aceasta strategie a Microsoft pare putin copilareasca. Compania a mai facut promovare pe acest subiect in trecut, iar campania a fost primita bine. Insa, aceasta miscare continua si pare ca firma continua doar pentru ca totul a fost receptat favorabil – asemenea unui copil care spune o gluma de mai multe ori, pentru ca cineva s-a amuzat.

 

Totusi, sa faci o campanie de comunicare ce subliniaza greselile concurentei nu este ceva nou. Totusi, sa vinzi produse anti-Google in propriul magazine online duce conflictul la un alt nivel. Multi se intreaba ce urmeaza – angajatii Microsoft vor zgaria cu cheia masinile angajatilor Google?

 

Πηγή: GSM Arena Blog