Microsoft a dezvaluit preturile pentru Office 365 si Office 2013

  18

   

  Potrivit companiei, noul sistem de abonamente ofera utilizatorilor mai multa flexibilitate, permitand utilizarea suitei de aplicatii Office 365 de acasa si de la birou, platind o singura taxa. Mai mult decat atat, cu un singur abonament este posibila folosirea aplicatiilor Office 365 de pe o gama variata de dispozitive, cum ar fi sisteme PC si Mac, sau tablete cu Windows 8.


  Documentele create cu folosind abonamentul Office 365 pot fi accesate de oriunde avem acces la internet, folosind tehnologiile Microsoft SkyDrive, iar utilizatorii au posibilitatea sa-si personalizeze experienta Office. Conform Microsoft, noua suita Office va primi actualizari frecvente, menite sa acomodez noi scenarii de utilizare si abonamente.


  Abonamentul Office 365 Home Premium este gandit sa acopere pana la cinci dispozitive dintr-o locuinta si permite folosirea simultana a aplicatiilor Office de pe orice PC sau tableta pe care o detinem. Fiecare utilizator primeste un cont individual de utilizator Microsoft, complet cu setari personalizate pentru aplicatii si acces la documentele proprii. Lista aplicatiilor incluse in abonament cuprinde Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher si OneNote. Lista celor 5 dispozitive asociate contului Office 365 Home Premium poate fi modificata in orice moment. Abonamentul vine la pachet cu un cont SkyDrive, ce pune la dispozitie 20 GB spatiu de stocare online, respectiv 60 minute lunare de convorbiri prin serviciul Skype World Calling.

   


  Office 365 Home Premium va putea fi achizitionat atat din magazinele retail, cat si cele online, contra unei taxe anuale de 99.99 dolari. Cei care doresc sa incerce mai intai serviciile oferite, au la dispozitie o versiune trial de incercare, valabila timp de 30 zile.


  Office 365 Small Business Premium este adresat companiilor cu minim 10 angajati. Serviciul permite utilizarea tuturor aplicatiilor Office din pachetul Home, plus acces la serviciul Microsoft Lync. Fiecare utilizator are dreptul de a utiliza aplicatiile Office 365 de pe maxim 5 dispozitive diferite.
  Suplimentar, abonatii primesc uncont Outlook cu 25 GB spatiu de stocare, ce va gazdui colectia de contacte, evenimente salvate in calendar, programari si alte liste de sarcini, precum si 10 GB spatiu de stocare din categoria proffessional-grade, destinat documentelor critice ale companiei. Similar, fiecare utilizator primeste cate 500 MB pentru gazduirea documentelor proprii.


  Serviciul business permite utilizatorilor sa participe la intalniri online in sistem de videoconferinta si ofera suport pentru gazduirea propriului website, fara costuri suplimentare.


  Office 365 Small Business Premium poate fi utilizat contra unei taxe anuale de 149.99 dolari.


  Utilizatorii care prefera o experienta Office traditionala au la dispozitie versiuni individuale ale suitei Office 2013.


  Pachetul Microsoft Office Home and Student 2013 va putea fi achizitionat pe termen nelimitat contra sumei de139.99 dolari si include aplicatiile ord, Excel, PowerPoint si OneNote.


  Pachetul Microsoft Office 2013 Home & Business costa 219.99 dolari, iar versiunea Office 2013 Professional ajunge la 399.99 dolari.