Metaweb vrea sa transforme Internetul in spatiu social

18

Aplicatia Metaweb vreea sa ofere un serviciu, prin care utilizatorii pot sa discute direct cu restul vizitatorilor ai paginii web, transformand astfel fiecare pagina a Internetului intr-un spatiu social.

Odata ce a fost instalat, programul va permite sa vedeti cati utilizatori sunt pe online si puteti incepe conversati cu acestia.aplicatia ofera si sugestii legate de tendintele momentului, astfel incat poti afla usor unde sunt cei mai multi utilizatori deschisi la dialog. 

Software-ul este poate fi descarcat pe computer sau iPhone si functioneaza cu orice browser. In prezent, aparae in versiunea beta, dar va fi lansata oficial pe 12 noiembrie.

Hrair Mekhsian a creat Metaweb pentru ca petrecea foarte mult timp pe site-uri si forum-uri, gandindu-se astfel sa faca din asta o experienta live. “Mi se pare destul de atragator si genereaza o interactiune spontana”, a spus acesta.Mekhsian considera ca aceasta aplicatie ofera un internet 100% social 

Metaweb nu va fi integrata cu retelele sociale, astfel incat utilizatorii nu au de ce sa-si faca griji cu privire la datele lor personale. “In general, oamenii se feresc sa ofere informatiie reale, nume, ocupatie etc. Prin utilizarea acestui serviciiu, uiti un pic de lumea reala, dand o identitate falsa”, a declarat Mekhsian.  

 Sursa: The Next Web