Mesajele publicitare vor ajunge curand in Snapchat

  26

  Asa cum anuntau si o serie de zvonuri aparute in luna august, publicitarii se indreapta catre platforma Snapchat. Evan Spiegel, directorul companiei, a facut acest anunt la un eveniment care a a avut loc la New York.

   

  “Oamenii vor incepe sa vada in curand primele reclame pe Snapchat. Noi credem ca sunt grozave”, a spus Spiegel. Reclamele vor fi parte a facilitatii Feature a Snapchat, iar utilizatorii vor avea de ales in a le privi sau a da skip. Din cele declarate de oficialul companiei, nu pare ca aceste mesaje publicitare vor afecta exeperienta utilizatorilor si schimbul de mesaje dintre acestia.

   

  Snapchat colecteaza mai putine informatii despre utilizatori decat retelele sociale Twitter sau Facebook. Evan Spiegel a mai dezvaluit ca reclamele nu vor fi targetate pe utilizatori, ci vor fi pur si simplu inserate in ramura Feature astfel incat vor putea fi vazute de orice utilizator care foloseste aplicatia. Oficialul Snapchat nu a dat niciun fel de informatie cu privire la momentul exact cand vor fi introduse aceste mesaje publicitare.

   

  Πηγή: The Verge