Meniul de Start pentru Windows 8 de la Pokki se imbunatateste

18

Inca de la lansarea Windows 8 de anul trecut multi dezvoltatori de aplicatii au vazut o oportunitate in lipsa meniului de start al noului sistem de operare. Astfel au aparut numeroase aplicatii care aveau un simplu scop: aducerea meniului  de start pentru utilizatorii care erau obisnuiti cu acesta din variantele anterioare Windows.

Sweet Labs lanseaza o noua actualizare pentru populara aplicatie gratuita Pokki care reuseste sa reintegreze cu success clasicul Start Menu si bara de Start,permitandu-ti sa bootezi direct in desktop, evitand Start Screen-ul, sa elimini  colturile active de pe desktop, sa-ti organizezi mai eficient aplicatiile, fisierele si folderele si sa accesezi functia de cautare. Actualizarea aduce in plus fata de versiunile precedente o interfata mai simpla si care poate fi personalizata cu usurinta. Home Screen-ul de la Pokki, semanand acum izbitor de mult cu cel de pe un smartphone, permite personalizarea de catre utilizator cu aplicatiile, site-urile sau documentele pe care acesta le foloseste cel mai frecvent.

Chester NG, cofondator si CMO la Sweet Labs, a declarat pentru site-ul de tehnologie Mashable , fiind de acord cu Microsoft, ca meniul de Start era nefolositor in forma in care era prezent pentru sistemele de operare Windows. Aplicatia dezvoltata de catre ei are ca scop reinventarea meniului, aducand mai aproape de utilizator programe sau aplicatiii utile.

Ultima actualizare a aplicatiei care a fost facuta miercuri ofera un acces mai usor la Settings si pentru personalizarea Windows 8, un Search imbunatatit, mutand notificarile intr-un drop-down oferind un acces simplificat catre acestea.

Sursa: Mashable