Memory Mirror este oglinda digitala care chiar te ajuta la shopping

26

Cand mergi la shopping, fie dai de oglinzi prietenoase care te mint ca arati mai bine decat crezi, fie iti distrug moralul si te indeamna catre salile de sport fara sa fie neaparata nevoie. De ce sa nu existe o oglinda inteligenta, printre atatea alte dispozitive inteligente? Producatorul de lux Neiman Marcus a creat o oglinda digitala care iti vine in ajutor, bazata fiind pe tehnologia Intel.

 

Memory Mirror este o astfel de oglinda care iti va deveni prietenul cel mai bun cand mergi la cumparaturi. Aceasta oglinda filmeaza ce probezi, urmand sa proiecteze aceste clipuri pentru comparatii inainte de decizia achizitiei unui articol, iti permite sa te vezi la 360 de grade fara sa iti mai sucesti gatul. Pe langa proiectarea ta in toate unghiurile, iti va arata cum arata un tricou, o pereche de pantaloni sau o rochie in diferite culori, fara sa mai probezi tu toate variantele.

 

 dsc_0889pr.jpg__1920x1920_q85intel

 

Ca sa fie si mai inteligenta, Memory Mirror iti va face si poze pe care le vei putea posta pe Facebook, ca sa-ti implici si prietenii in activitatea ta de cumparare. Totodata, asigura comunicarea si cu responsabilul de magazin, putand sa optezi pentru sesiuni de sfatuire cu privire la ce vrei sa cumperi. Din pacate, aceasta oglinda abia incepe sa fie instalata in magazine, incepand mai intai cu SUA. Pana ajunge si la noi, nu putem decat spera ca vom face alegerile corecte in mod old-school.

 

imrsimrs_1

Πηγή: engadget