Meizu Po 6S – un smartphone de top care vine in noiembrie

46

Compania chineză pregătește lansarea oficială Meizu Pro 6S, un smartphone de top cu design și dotări bune, preț excelent, care va fi dezvăluit pe 3 noiembrie. Inițial se anunțase că va fi un smartphone cu procesor Exynos de la Samsung, dar chinezii au dezmințit informația: va avea procesorul Mediatek Helio 25.

 

Este un procesor din seria cu zece nuclee, două mai puternice, patru de nivel mediu, patru economice  (2×2.5 GHz Cortex-A72, 4×2 GHz Cortex-A53, 4×1.4 GHz Cortex-A53). Sunt diverse scenarii de utilizare, scorurile de performanță fiind bune. Acceleratorul grafic este Mali-T880, unul deosebit de bun, iar terminalul are 4GB de RAM, versiunile fiind de 32 sau 64GB stocare internă. Camera foto este iarăși una excelentă, 21 de megapixeli, fac pariu că este senzorul Sony. Ecranul terminalului este de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 4.

 

Camera frontală are senzor de 5 megapixeli. Terminalul include o baterie de 2.560 mAh. Nu lipsește nici senzorul de amprentă, nici celelalte tehnologii. Se așteaptă acum confirmarea oficială a detaliilor, precum și detaliul esențial, prețul.

 

Deocamdată știm că lansarea oficială va fi pe 3 noiembrie, așa că vom urmări subiectul.

Πηγή: GizmoChina