Meizu MX 2, un nou smartphone aparut pe piata

14

Producatorii chinezi lanseaza, de cateva ori pe an, smartphone-uri considerate de top. Copiate sau nu, ei produc. Companii ca Huawey sau HTC au devenit rapid cunoscute in industria mobila.  

Iata ca si Meizu, compania care a copiat toate modelele de la Apple, playerul iPod si apoi iPhone, da lovitura cu un model de smartphone, a carui lansare a fost anuntata pentru luna decembrie.

Este vorba de MX 2, un smartphone ce intra in top Meizu, dotat cu un super-ecran de 4,4 inci si rezolutie de 1280×800. Noul telefon detine un procesor quad-core si o camera foto de 8 MP, ce capteaza imagini panoramice. De asemenea, memoria interna este, in functie de preferinte, de 16/32/64 GB.

Meizu MX 2 ruleaza Android Jelly Bean Flyme 2.0, o versiune noua, menita sa ofere o multime de aplicatii si de servicii cloud.

Meizu MX 2 a fost anuntat ieri, la Beijing, si va aparea pe piata din China luna viitoare. Asa cum stim, produsele fabricate de compania chineza Meizu, nu intra in categoria low-cost. Acesta va aparea la pretul de aproximativ 400 de dolari.