MediaFire lanseaza Desktop beta, un client pentru sistemele de operare OS X si Windows

32

MediaFire, serviciul de stocare cloud, a lansat clientul Desktop beta pentru sistemele de operare Windows si OS X. Desktop beta reprezinta o aplicatie care permite sincronizarea continutului pe care utilizatorul il stocheaza in serviciul cloud MediaFire, similar cu ceea ce ofera Dropbox si Google Drive.

 

In plus, prin intermediul optiunilor integrate in interfata, continutul se poate distribui usor, intrucat exista un generator de adrese URL si o facilitate care permite efectuarea capturilor de ecran. O diferenta pe care o face MediaFire fata de alte servicii este dimensiunea abonamentelor. Astfel, gratuit este oferit un spatiu de stocare cloud de 15 GB, in timp ce contra unei sume de bani se ofera: 100 GB spatiu (4.99 de dolari), 200 de GB (9.99 dolari) si 500 GB (24.99 dolari).

 

De asemenea, compania precizeaza ca ofera optiunea de transcoding automat pe web pentru fisierele audio si video. Astfel, utilizatorii pot incarca acest tip de continut pe dispozitivele lor mobile. Deocamdata, MediaFire nu a oferit detalii cu privire la momentul in care clientul Desktop va iesi din varianta beta.

 

Πηγή: Electronista