Mediafax Group lanseaza GoListen, prima aplicatie de mobil care iti citeste stirile

17

 


In acest moment sunt peste 2 milioane de aplicatii disponibile pe piata, iar numarul de download-uri creste exponential de la luna la luna. Ritmul de dezvoltare a tehnologiei pare cu atat mai spectaculos cu cat, in trecut, oamenii se intreceau in diverse speculatii privind nivelul pe care il va atinge progresul tehnologic in anii 2000.


Una dintre viziunile lor e
 subiectul unui viral care circula pe Internet de cateva zile:

 


Inovatia anticipata in acest clip a fost transformata in realitate de Mediafax Group, prin lansarea aplicatiei
 GoListen, care le citeste utilizatorilor stirile oriunde s-ar afla. Astfel, acestia economisesc timp si afla rapid ultimele noutati din toate domeniile. In masina, prin simpla conectare a telefonului la sistemul audio, prin Bluetooth sau prin cablu, utilizatorii nu vor mai simti ca pierd timpul in trafic. Aplicatia se deosebeste semnificativ de un simplu post de radio, prin faptul ca ofera utilizatorilor sansa de a face singuri selectia stirilor pe care vor sa le auda, de pe cele mai bune site-uri de stiri generale, economie, sport sau monden.

 


“Inca din 2008 am fost pionieri in dezvoltarea aplicatiilor de mobil, iar aceasta este doar una dintre aplicatiile care iti pot citi un text. Vom folosi engine-ul
 GoListen in majoritatea produselor Mediafax Group, dar si la crearea unor aplicatii inovative”, spune Cosmin Pachiu – Project Manager al departamentului de telefonie mobila Mediafax Group.