Mausul Genius Gila a castigat premiul Best Choice la COMPUTEX 2013

25

Mausul Genius Gila cu tehnologie laser, din seria de gaming GX, destinata jocurilor MMO/ RTS, a primit premiul COMPUTEX 2013 “Best Choice,” la categoria „Periferice si Accesorii.”

Principalele criterii de selectie au fost functionalitatea, inovatia si adaptabilitatea.

Gila este un maus de gaming cu senzor laser si 12 butoane programabile. Posibilitatea de a seta nivelul DPI intre 200 si 8200 confera libertate de miscare incredibila in timpul jocului, mai ales in urmariri si intoarceri bruste. In plus, functia “Sniper” permite o maxima acuratete in situatii care necesita zoom, prin micsorarea nivelului DPI prin simpla apasare a unui buton. Gila poate de a activa sau dezactiva functia “Angle Snapping.”

Modelul are si alte optiuni,printer care “Button Assignment,” “Macro Management” si sistem de iluminare cu 16 milioane de nuante. Mausul dispune de asemenea de greutate ajustabila, in functie de activitate, putandu-se adauga sau elimina greutati de 4,5 grame, pentru confort si performanta in timpul jocului.

Gila reprezinta virful de gama pentru seria de gaming GX datorita gradului mare de adaptabilitate, care ofera o experienta de gaming unica, la un nivel de performanta foarte ridicat. De aceea, suntem incantati de distinctia COMPUTEX 2013 Best Choice”, a declarat Jim Huang, Product Manager.

De asemenea, la Computex, Genius va prezenta inca doua noutati din gama GX: tastatura Manticore, castigatoare a premiului COMPUTEX d&i si Zabius, casti de gaming compatibile cu PC, Mac, PS3 si Xbox 360.