Mareste-ti spatiul Google Drive cu 2 GB in mod gratuit, urmand setarile de securitate

27

Multi dintre noi incercam sa facem tot ce e posibil ca sa ne asiguram ca datele noastre sunt in siguranta. De la verificarea datelor de utilizator, pana la activarea unui sistem de logare in doi pasi, toate aceastea au rolul de a face conturile mai putin vulnerabile in fata amenintarilor cibernetice. Se pare ca si Google este foarte preocupata de acest aspect, asa ca firma a inceput o campanie pentru a incuraja utilizatorii sa fie mai atenti.

 

Pentru a atrage, Google ofera si un bonus de 2 GB spatiu de stocare cloud utilizatorilor care verifica o serie de date. Astfel, desi serviciul Drive vine cu un pachet de 15 GB spatiu de stocare gratuit (sigur, pentru cei care vor sa plateasca in plus, spatiul se poate mari), capacitatea de stocare se poate mari gratuit cu 2 GB, daca utilizatorii parcurg Security Checkup-ul serviciului.

 

Tot ceea ce trebuie sa faca cei care doresc sa primeasca spatiul suplimentar este sa urmeze o serie de pasi simpli care vizeaza configurarea securitatii contului. De notat, insa, ca spatiul de stocare gratuit va fi oferit abia la sfarsitul lunii, insa il veti primi cu siguranta daca parcurgeti pasii de aici.

 

Πηγή: PocketNow