MapQuest app, perfectionat pentru iOS 7

20

MapQuest updateaza aplicatia pentru iPhone cu harti mai detaliate si cu trasee mai eficiente pentru utilizatorii grabiti sau rataciti.

 

MapQuest ocupa locul 3 cu aplicatiile pentru mobile devices si locul 2 cu serviciul de harti pentru desktop. Cu mai mult de 40 de milioane de utilizatori unici doar in luna septembrie, atat pentru telefoane, tablete si desktop-uri, MapQuest se mentine in top alaturi de Apple Maps si Google Maps.

 

Noutatile MapQuest app constau in rapiditate, acuratete si accesibilitate, toate duse la un nivel superior fata de varianta anterioara. Cartografia a fost perfectionata, strazile devenind mai usor de delimitat si de urmarit, prin diverse culori, diferite pentru autostrazi, bulevarde si strazi cu sens unic. Conceptul design-ului si fonturile au fost adoptate dupa cel al iOS 7.

 

Utilizatorii nu vor mai pierde timp cu incarcarea tiles-urilor si vor putea sa se reintoarca si sa reincarce hartile chiar si cand sunt offline. MapQuest app iti va arata cat mai ai pana la destinatie, in cat timp vei ajunge fara sa intarzii, in functie de intensitatea traficul care va fi afisat cu galben sau rosu. In orele de varf, utilizatorii vor primi si un plan B al rutei ca sa castige timp.

 

Aplicatia va afisa si categorii de locuri apropiate, restaurante, baruri, cafenele, persoane din agenda ta, prioritizandu-le dupa interesul tau fata de ele. Vrei neaparat o cafea, un prieten sau un pranz vegetarian, MapQuest iti va arata locurile cele mai apropiate unde sa te opresti sa-ti satisfaci poftele.

 

Upgrade-ul MapQuest app este disponibil deocamdata numai pentru utilizatorii din America de Nord, care si-au facut upgrade-ul de iOS 7.

Πηγή: techcrunch