Mantis anun?? investi?ii în dezvoltarea opera?iunilor din Romania

17

Mantis Informatics, companie elen? specializata in furnizarea de solutii software pentru intregul lant logistic – 3PL, distributie, retail, productie si vanzari engross -isi extinde operatiunile in Romania prin crearea unui centru de competenta locala dispunand de propria  forta de vanzari si de un departament tehnic specializat in consultanta, dezvoltare, implementare si suport post implementare. Primii beneficiari ai acestui nou model de business sunt companiile Tibbett Logistics (ex Delamode), Aquila, Ekol, Lekkerland, Elgeka-Ferfelis, Sarantis Romania, Altex, Titan, Alumil, Serpico, Autoitalia.

 

Mantis a identificat cerintele pietei si a investit peste 3 milioane de euro, numai in ultimii ani, in designul si dezvoltarea “navei amiral”, platforma Logistics Vision Suite (LV-III), o suita de solutii software integrate (WMS, TMS, Warehouse Automation, Container Terminal Management, Yard & Gate Management, etc.) in vederea crearii un singur instrument de executie si control in cadrul lantului de aprovizionare.

 

 

Modificarile inregistrate atat la nivelul structurii pietei din Romania cat si la nivel international au determinat compania Mantis Informatics S.A sa renunte la o parte din parteneriatele incheiate pe piata din Romania si sa isi dezvolte propriile competente locale. Extinderea operatiunilor in Romania este parte din strategia Mantis International de extintere si dezvoltare a companiei in pietele internationale.

 

Incepand din 2012 Mantis Informatics S.A. aduce o echipa de profesionisti in domeniu, dezvoltatori si consultanti cu experienta internationala pentru a fi mai aproape de marile lanturi logistice internationale prezente in Romania dar si de marii distribuitori, producatori, retaileri si engross-isti. Compania isi reinoieste parteneriatele cu doar cativa integratori specializati pe segmentul companiilor mici si mijlocii, continuând însa sa ofere consultanta de specialitate in implement?rile complexe.