Manfrotto a lansat BeFree, cel mai compact trepied foto profesional

  10

  Manfrotto a lansat curand  la Milano, un nou trepied foto professional, compact, destinat fotografilor pasionati de calatorii.

  Befree este numele dat acestui  trepied  Manfrotto, care se dovedeste a fi un produs inovator si unic prin caracteristicile pe care le ofera.Astfel, trepiedul dispune de cateva caracteristici unice care il scot din anonimat si vor face din el in foarte scurt timp, un produs de succes, deosebit de util fotografilor pasionati de calatorii. Acestea sunt pe scurt:

  • Dimensiunea redusa: strans are doar 40 cm datorita celor 4 sectiuni si al sistemului unic  de pliere ale picioarelor  de-a lungul coloanei centrale;
  • Greutatea scazuta: cantareste 1,4kg (mai putin decat un laptop mediu, daca ar fi sa-l comparam cu un produs pe care il transportam cei mai multi dintre noi, zilnic)’;
  • Portabilitate cu eleganta, in siguranta: geanta de transport  inclusa, ce asigura un confort si o siguranta in transport, utilizatorului
  • Design exclusivist: un design care taie rasuflarea, semn ca designerii italieni nu isi iau vacanta niciodata cand vine vorba de stil.

  Desi cu o portabilitate maxima si o greutate redusa, Befree este un trepied rigid  si sigur, pentru echipamentul digital la care se adauga bine cunoscuta durabilitate in timp a brandului Manfrotto. Recomandat pentru a sustine 4kg (excentric axului), Befree are o stabilitate extraordinara si o mobilitate ce permite fotografului  sustinerea perfecta pentru utilizarea de teleobiective, atat pe teren denivelat gen zone de nisip sau stanca cat si pe teren plat. Picioarele sunt din aluminiu si sunt alcatuite din 4 sectiuni. Capul inclus deasemenea din  aluminiu este de tip bila  permitand o manevrare usoara si rapida a aparatului, in orice situatie.

  Cu acest sistem inovator al pozitionarii picioarelelor de-a lungul coloanei centrale, Manfrotto demonstreaza inca odata ca stilul si design-ul italian de prima clasa, se contopesc cu stabilitatea si siguranta, oferind in final un produs premium, de calitate superioara si accesibil tuturor fotografilor pasionati de calatorii si aventura.

  Trepiedul este deja disponibil in Romania prin Simus Trading, reprezentant  Manfrotto in Romania si Photosetup, magazin foto specializat, partener Manfrotto.