Majoritatea aplicatiilor de pe Samsung Galaxy S4 vor ajunge si pe Galaxy SIII

35

Urmand exemplul HTC Ultrapixel (One), Samsung a declarat prin intermediul lui Nick DiCarlo, vicepresedinte al planificarii portofoliului, ca toate aplicatiile care nu sunt conditionate de specificatiile tehnice vor ajunge pe toate varfurile de gama ale companiei.

Nu a indicat clar Galaxy SIII-ul asa ca Note 2 s-ar putea sa primeasca de asemenea cateva bonusuri de pe urma lansarii lui GS4.

Singurele componente montate doar lui Galaxy S4 sunt LED-ul IR si senzorii de umiditate/temperatura (S Health). In rest, GSIII si phableta au hardware-ul necesar pentru acomodarea aplicatiilor de pe GS4. Asadar, este foarte posibil ca posesorii actualelor comori Samsung sa primeasca dual-shot (captura concomitenta cu ambele camere), S Translate si poate o versiune mai saraca a lui S Health, pentru a scapa mai usor de bagajul de accesorii din galerie.

Game Pad-ul din galerie suporta dispozitive cu diagonala de maxim 6.3inch (Note 3?). Pare destul de clar acum, lansarea lui Galaxy S4 inseamna vanzare de accesorii si nu neaparat vanzarea telefonului in sine.

Πηγή: stuff