Maine va fi lansat oficial serviciul Orange TV. Pret, pachete si programe

24

Orange intra maine pe piata serviciilor de retransmisie a posturilor de televiziune, odata cu lansarea pachetelor Orange TV.

Potrivit statisticilor operatorului telecom, romanii sunt cei mai mari consumatori TV din lume

Consumatorul TV autohton petrece in medie 5 ore si jumatate pe zi in fata televizorului, un interval dublu comparativ cu timpul alocat de cetatenii altor tari TV-ului. Acesta este si primul motiv stipulat de Orange pentru lansarea serviciului Orange TV. Operatorul crede ca exista inca cerere neacoperita de catre prestatorii consacrati Romtelecom, RDS&RCS si UPC.

Serviciul Orange TV promite calitate, inovatie si un bun raport pret/performanta. Calitatea este asigurata prin transmisia programelor prin satelitul SES Astra. Inovatia se materializeaza in designul antenei, usor patrata. Pretul variaza in functie de pachetul ales si de statutul de client existent Orange.

Astfel, pachetul de baza numit Local HD contine 36 de canale dintre care 6 HD, Pachetul World HD are 65 de canale (19 HD), iar pachetul Universe HD ofera 95 de canale (37 HD). Preturile pachetelor sunt de 5 euro, 8 euro, respectiv 12 euro. Abonatii Orange existenti primesc reduceri in functie de SIM-uri, instalare si activare Orange TV gratuite. Clientii noi, vor trebui sa achite doua taxe suplimentare, 20 euro pentru instalarea serviciului si 20 de euro pentru activare. Orange TV este disponibil pentru un singur televizor, iar fiecare TV in plus necesita inchirierea unui receiver suplimentar si achitarea unei taxe suplimentare de 10 euro. La costurile de mai sus se adauga chiria echipamentului HD, 3 euro pe luna pentru antena, receiver si card. Fiecare receiver suplimentar va costa 2.5 euro pe luna.

canale_orange_tv

 

abonamente_orange_tv