Mai multe versiuni ale Galaxy S5 au putut fi supuse procesului de root de catre Chainfire

12

Chainfire a reusit sa faca root smartphone-ului Samsung Galaxy S5, versiunea internationala fara contract, chiar inainte ca dispozitivul sa ajunga efectiv la vanzare. Acum, firma a reusit sa faca acelasi lucru si cu alte sapte versiuni ale gadget-ului.

 

Versiunile de la Sprint, T-Mobile, MetroPCS, US Cellular, Canadian, International Exynos si Middle & South American pot fi rootate prin metoda CF-Auto-Root. Daca exista utilizatori care se gandesc sa achizitioneze un Galaxy S5 si sa il supuna acestui proces, ar trebui sa ia in considerare cateva aspecte. Chainfire a anuntat ca procesul de rooting anuleaza garantia Knox, dezactiveaza modul Private si mareste monitorul flash de pe dispozitiv. Totusi, daca aceste schimbari nu sunt o problema, va puteti supune smartphone-ul procesului de root. Se recomanda, insa, prudenta si descarcarea pachetului corespunzator smartphone-ului pe care il detineti. Daca veti face o greseala la acest nivel, v-ati putea transforma noul telefon intr-un dispozitiv complet inutil.

 

Nu recomandam procesul de rooting. Daca insa va hotarati sa il efectuati, cel mai bine este sa apelati la o persoana care are cunostinte si stie sa faca acest lucru.

 

Πηγή: GSM Arena