Mai multa siguranta in Google+ pentru oamenii de afaceri

21

Google a adaugat noi setari in Google+, setari care privesc siguranta informatiilor postate de utilizatorii din mediul de afaceri.

 

Compania a introdus “restricted communities” pe Google+, ca o metoda de a conversa pe retelele sociale, numai dupa ce esti avertizat de eventualele scurgeri de informatii confidentiale si de riscurile care ar putea aparea. Utilizatorii, apoi, pot decide daca comunitatea Google+ poate fi deschisa tuturor membrilor din companie, sau numai pe baza de invitatie.

 

Google spera ca noile caracteristici ale Google+ vor atrage mai multi oameni de afaceri tocmai prin asigurarea sigurantei informatiilor confidentiale pe care acestia le vor trafica pe Internet. Conversatiile unei organizatii vor ramane private si tot se posteaza va ramane restrictionat intregii organizatii, pana se decide ce anume se face public.

 

Administratorii vor putea sa creeze comunitati secrete, grupuri inchise, iar ulterior, in interiorul acestei comunitati, sa dea share pozelor, clipurilor, documentelor sau oricarei alte informatii. Tot administratorii vor invita alti membri sa se alature comunitatii.

Πηγή: pcworld