Lumia 435 si Lumia 532, doua noi telefoane budget de la Microsoft

24

La recentul eveniment CES 2015 numeroase companii de tehonologie au adus in atentia publicului diverse smartphone-uri si au incercat sa castige cat mai mult din atentia celor prezenti. Totusi, in viata fiecarei companii mari exista un punct in care nu mai este nevoie sa te straduiesti sa atragi atentia la evenimente de profil, iar printre aceste companii gigant se numara si Microsoft care tocmai a lansat doua noi smartphone-uri.

 

Lumia 435 si Lumia 532 sunt doua dispozitive budget care se bazeaza pe strategia pretului scazut mai ales ca Lumia 435 va fi cel mai ieftin Lumia pe care compania l-a comercializat pana acum. In ceea ce priveste capitolul dotarilor, Lumia 435 incorporeaza un ecran de 4 inci WVGA, are o memorie RAM de 1 GB si este alimentat de un procesor dual-core de 1.2 GHz Snapdragon 200. Capacitatea de stocare a smartphone-ului este de 8 GB, dar poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. De asemenea, mai exista o camera foto de 2 megapixeli si o camera frontala cu rezolutie VGA. Lumia 435 se va vinde atat in varianta single-SIM cat si in varianta cu capabilitati dual-SIM si va costa in jur de 70 de euro.

 

Lumia 532 vine cu cateva imbunatatiri fata de modelul anterior, insa ramane in categoria low-end. Astfel, procesorul este un quad-core Snapdragon 200, iar camera foto are 5 megapixeli. Ecranul ramane, insa, tot unul WVGA de 4 inci, memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 8 GB. Atat Lumia 532 cat si Lumia 435 sunt alimentate de baterii cu capacitate de 1560 mAh. Smartphone-ul Lumia 532 vine si el atat in varianta single-SIM cat si in varianta dual-SIM si se vinde la un pret de aproximativ 80 de euro.

 

Cele doua noi smartphone-uri Microsoft vor deveni disponibile efectiv de luna viitoare, pe pietele din Europa, Asia, Africa si in Orientul Mijlociu.

 

Πηγή: PocketNow