Logitech lanseaza mouse-ul wireless M560, gandit pentru Windows 8 si persoanele ambidextre

18

Logitech a lansat un nou mouse wireless numit Wireless Mouse M560, gandit pentru persoanele care petrec multe ore la birou, in fata calculatorului. Un element deosebit al acestui dispozitiv este ca el a fost gandit atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci, astfel incat sa se poata mula pe preferintele oricarui utilizator, indiferent daca acestia prefera mouse-urile care se apuca cu degetele sau cu palma.

Logitech_M560_2

Logitech Wireless Mouse M560 este echipat si cu un buton special conceput pentru sistemul de operare Windows 8 care permite accesarea printr-un singur click a functiilor preferate ca Apps Switch si Charms Bar. Butonul cu integrare Windows 8 este situate in spatele rotitei de scroll a mouse-ului. In plus, tot pentru a facilita accesibilitatea, M560 mai este dotat cu doua butoane pentru degetul mare, situate lateral, care permit comutarea rapida intre desktop-ul traditional Windows, aplicatii si noua interfata full-screen a sistemului de operare. Aceste butoane laterale pot fi personalizate, insa, prin intermediul soft-ului Logitech SetPoint, pentru a raspunde oricarei comenzi dorite de utilizator.

Logitech_M560_4

“Am observat o nevoie distincta pentru un mouse care sa raspunda la nevoile utilizatorilor care petrec timp indelungat in fata computerului. Cu Wireless Mouse M560 poti accesa in mod confortabil aplicatiile pe care le folosesti cel mai des, indiferent de tipul de grip pe care preferi sa îl aiba mouse-ul tau. ”, a declarat unul dintre oficialii Logitech.

De asemenea, mouse-ul M560 este echipat cu o rotita ultra-rapida, exclusiva Logitech, prin care utilizatorul poate alege intre viteza si precizie a dispozitivului. Astfel, prin modul de rotire libera, utilizatorii pot naviga cu usurinta prin documente foarte lungi, pagini web, feed-uri de stiri, iar cu ajutorul modului Click-to-click pot face operatiuni care necesita mai mare precizie, ca navigarea de playlist-uri sau albume foto. Logitech M560 se conecteaza la portul USB a calculatorului sau laptopului prin intermediul unui receiver Logitech Unifying. Acest receiver este atat de mic incat intra aproape complet in port-ul USB, iar acest lucru il fereste de deteriorari. Tehnologia Unifying de la Logitech permite utilizatorilor sa conecteze mai multe dispozitive (ca tastatura, mouse, number pad etc.) compatibile folosind un singur receiver USB.

Logitech Wireless Mouse M560 va fi disponibil si in Romania incepand cu sfarsitul lunii octombrie si va fi comercializat la un pret de 199 de Lei. Compania Logitech este lider mondial in dezvoltarea de periferice care au ca obiectiv sa usureze conectarea oamenilor si sa faca experientele digitale mai placute.