Logitech lanseaza G303 Daedalus Apex, un nou mouse de gaming

21

Logitech a lansat noul mouse din gama Logitech G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Acesta integreaza tehnologia de senzor exclusiva Delta Zero si un sistem de tensionare cu arc metallic si a fost conceput tinandu-se cont de feedback-ul comunitatii de gameri.

 

“Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: isi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat in mouse-ul G502”, a declarat unul dintre oficialii Logitech. Logitech G303 dispune de unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili in perifericele similare existente in acest moment pe piata si permite personalizarea iluminarii RGB pentru crearea unei ambiante favorabile gamerului.

Logitech_G303_3

Mouse-ul G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech ce faciliteaza un tracking precis. Tehnologia Delta Zero minimizeaza efectul de “mouse acceleration”, pentru o acuratete imbunatatita si o precizie sporita. Cu posibilitatea ajustarii rezolutiei DPI ce variaza intre valorile de 200 si 12.000, mouse-ul ofera un nivel de sensibilitate si tracking avansat si poate urmari miscari la viteza de 300 inci pe secunda. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obtine inaltimea maxima fata de mousepad (lift-off distance) si viteze de tracking maxime pe orice suprafata de gaming.

 

Design-ul este compact si durabil, iar sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de “pre-travel”, astfel ca sensibilitatea butoanelor este imbunatatita. Butoanele de click stanga-dreapta au fost supuse unor teste ce au insumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practica 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Logitech_G303_6

In ceea ce priveste iluminarea RGB, aceasta este una full-color, iar mouse-ul G303 proiecteaza lumina pe suprafata mouse pad-ului si poate fi personalizata dintr-o paleta de pana la 16,8 milioane de culori. Utilizatorul isi poti lumina mouse-ul cu ajutorul unor pattern-uri de lumina ambientale sau pote dezactiva functia atunci cand nu o foloseste.

 

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna martie 2015, la un pret recomandat de 69,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe gaming.logitech.com.