Locuitorii din New York pot acum sa cumpere domenii de internet .nyc

21

Anul trecut s-a facut anuntul ca locuitorii din New York (atat persoane fizice cat si entitati guvenamentale) vor putea sa cumpere domenii de internet cu terminatia .nyc. In prezent, primele doua etape necesare pentru a face acest lucru posibil au fost parcurse, ceea ce inseamna ca primii cumparatori pot incepe sa achizitioneze domeniile.

 

Pentru a putea cumpara un domeniu .nyc utilizatorii vor trebui sa dovedeasca faptul ca locuiesc intr-una dintre zonele Brooklyn, Manhattan, Staten Island, The Bronx sau Queens. Pentru a face totul mai usor oficialii din New York s-au aliat cu GoDaddy, Network Solutions, Domain.com si Name.com si au stabilit preturi pentru aceste domenii care variaza intre 25 si 50 de dolari. Aceste domenii se distribuie dupa regula primul venit, primul servit.

 

“Este un brand incredibil de puternic. Nu putem fi mai fericiti de atat cu privire la aceasta lansare”, a spus Jeff Newman, vicepresedintele serviciului de inregistrari, si el implicat in acest proces. Pentru a sarbatori aceasta ocazie, in Flatiron Plaza din New York va avea loc un eveniment dedicat.

 

Πηγή: Engadget