Livrarile de iPhone 6 ar putea fi limitate din cauza unor intarzieri de productie

28

iPhone 6 este asteptat sa se lanseze la inceputul lunii viitoare, dar disponibilitatea smartphone-ului ar putea fi limitata, precizeaza cei de la Reuters intr-un raport publicat recent. Sursele citate de agentie sustin ca iluminarea ecranului iPhone 6 a trebuit reviziuita fata de modelele originale, dupa ce s-a constatat ca design-un extrem subtire al ecranului nu permitea o iluminare suficient de puternica.

 

Aceasta schimbare pare sa fi provocat incetarea productiei in iunie si iulie, iar producatorii de ecrane “se chinuie sa termine cat mai multe ecrane” pentru lansare. Reuters mai sustine ca vor exista doua variante de marimi pentru iPhone 6 – ecranele de 4.7 inci ar fi intrat in productie mai devreme decat versiunea de 5.5 inci. Varianta de 5.5 inci va fi sensibil mai mare decat ecranul de putin peste 4 inci cu care este echipat iPhone 5S. Este, insa, de asteptat ca varianta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inci sa fie mai cautata decat cea cu ecran de peste 5 inci. In plus, se pare ca ecranele de 4.7 inci vor fi unele de tip sapphire, ceea ce inseamna ca diferentierea dintre cele doua versiuni va deveni si mai pronuntata.

 

In mod oficial, nu este clar ce efect vor avea aceste probleme de productie asupra stocurilor pentru acest smartphone. De obicei, stocurile pentru smartphone-urile lansate de Apple se termina extrem de repede, fara sa fie vorba despre probleme in cadrul lantului de productie. Este de asteptat ca ecranul mai mare si noul iOS 8 care va fi incorporat in noul model iPhone sa faca cererea si mai mare.

 

Πηγή: The Verge