LG va integra Spotify pentru toate produsele pe care le va lansa in 2013

12

LG a declarat astazi ca va include serviciul de music streaming Spotify pentru toate produsele de smart media pe care le va lansa in acest an.

Compania sud-coreeana a mai adaugat ca utilizatorii din Statele Unite, Europa, Australia si Noua Zeelanda vor putea descarca aplicatia Spotify pe o serie de terminale deja existente pe piata.

Spotify nu este o aplicatie gratuita, ea costa 10 dolari lunar insa poate fi incercata gratuit pentru o luna. Abonatii vor avea acces la o biblioteca muzicala cu peste 20 de milioane de melodii, dar si la radio-ul Spotify care genereaza automat playlist-uri ce sunt concentrate pe un singur artist sau gen muzical.

Spotify a facut un parteneriat cu Microsoft si o companie de music intelligence, The Echo Nest, pentru a lansa o aplicatie vizuala de aceasta data, numita Mixshape, care ar putea organiza automat playlist-uri in functie de gen sau dispozitia in care se afla utilizatorul. Inca nu exista informatii despre terminalele ce vor putea rula Spotify insa pana acum aplicatia se lauda cu 24 de milionane de utilizatori activi, dintre care 6 milionane sunt abonati.

Πηγή: The Next Web