LG V30 aduce noutati pentru terminalul cu doua ecrane

61

LG a fost primul producător smartphone care a introdus ideea de ecran always-on folosind sistemul cu display dual de la LG V10. Seria a continuat în 2016 cu un model excelent, LG V20, iar acum vine tare din urmă cu următoarea generație, LG V30 se pregătește pentru 2017.

 

Ideea unui ecran secundar pentru scurtături (short-cut-uri) a fost atât de bună încât a fost preluată de Apple la noile Macbook Pro. De asemenea, ideea Always-on a fost imediat preluată de Samsung și mulți producători de mobile, ca și inovația LG cu knock-on – atingi ecranul și acesta afișează notficările.

 

Conform lui Evan Blass (evleaks) noul LG V30 nu are două ecrane sau în orice caz, nu va fi un ecran doar pentru noficări, ceea ce înseamnă că se pregătesc schimbări. Omul spune că are primele imagini cu LG V30 și acest detaliu lipsește. 

 

Între timp, pentru că mulți au dat știrea că LG V30 va fi fără ecran, Evan Blass a revenit și a spus că nu a vrut să spună asta, nuanțându-și declarația inițială. Sau poate că LG aduce deja o nouă tehnologie despre care se discută, posibilitatea de a izola zone din ecranul principal pentru alte funcții. Deja se spune că următorul iPhone va avea un buton Home virtual, practic o zonă din ecran izolată pentru asta. 

 

Așteptăm între timp să apară și fotografiile, ca să vedem dacă informația este reală. Cred că deocamdată sunt sub NDA (non-disclosure agreement), pe care omul probabil îl încalcă destul de des sau cu acordul oficialilor din companii care permit astfel de zvonuri și le și încurajează deseori.

Πηγή: TechTimes