LG ProBeam, un super-proiector pentru acasă

447

Sud-coreenii au realizat un proiector mini pentru acasă, dar care nu face rabat la calitatea imaginii: LG ProBeam. Pentru că în general videoproiectoarele sunt greu de montat și poziționat acasă, cei de la LG au venit cu un format nou.

Videoproiectorul LG ProBeam va fi prezentat oficial la cel mai mare târg de electrocasnice de anul viitor, Consumer Electronics Show (CES 2017) care începe în ianuarie la Las Vegas. Dacă reveniți aici veți găsi din ianuarie multe știri despre gadgeturi și tehnologii noi.

LG ProBeam folosește o tehnologie nouă care folosește laserul pentru proiecție, “advanced laser engine”, are o luminozitate de 2000 cd/m2 într-un format mult mai compact decât dispozitivele profesioniste.

Cei de la LG au folosit și o tehnologie specială pentru sunet, Sound Sync Adjustement, care permite sincronizarea perfectă a coloanei sonore cu filmul care este pe ecran, chiar dacă folosiți boxe cu Bluetooth. Include wireless mirroring ca să transpuneți pe proiector imagini de pe smartphone, chiar și filme sau jocuri video.

Proiectorul LG are doar 2.1 kilograme și este ușor de mutat prin casă după cum vi se pare mai interesant.

Via Ubergizmo