LG Optimus G si Nokia Lumia 920 vin la Orange in sectiunea Smartphone-Star, dedicata celor mai performante telefoane

15

Clientii Orange vor putea gasi incepând de astazi pe site-ul www.orange.ro/smartphone-star o gama dedicata celor mai performante telefoane: smartphone-urile star. Acestea sunt dotate cu tehnologii si functii de ultima generatie. In plus, fiecare star afisat pe pagina este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibila exclusiv la Orange, prin care apelurile vor avea un sunet clar ca lacrima. Mai mult, clientii care comanda aceste smartphone-uri prin magazinul online chiar inainte de aparitia in magazin, vor primi cadouri pe masura. Primele telefoane prezentate pe pagina dedicata disponibile si pentru precomenzi online sunt LG Optimus G si Nokia Lumia 920.

G Optimus G, cel mai performant smartphone din gama LG, poate fi achizitionat exclusiv de la Orange la un pret recomandat de 189 euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament Pantera 39.  Telefonul cu un design minimalist are la baza sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 si dispune de un ecran de 4,7 inchi True HD IPS Plus Display, ce reda culorile la o intensitate remarcabila. Camera foto de 13 MP poate fi actionata manual, dar si prin comenzi vocale, fiind usor de folosit chiar si atunci când mâinile sunt ocupate.

In plus, functia Qslide impreuna cu noua generatie de procesoare Quad-Core Snapdragon S4 Pro cu 2 GB RAM, memoria interna de 32 GB si bateria de 2100 mAh, duc conceptul multi-tasking la un nou nivel, deoarece permit rularea mai multor aplicatii simultan. Astfel utilizatorii pot expedia un MMS in timp ce urmaresc un videoclip. Exclusiv pentru comenzile din magazinul online, clientii care opteaza pentru telefonul LG Optimus G vor primi cadou statia de andocare LG.

Nokia Lumia 920, cel mai inovator telefon din gama Lumia ce functioneaza cu sistem de operare Windows Phone 8 si procesor Dual-Core 1.5GHz SnapdragonTM S4, este disponibil la Orange la un pret recomandat de 249 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39. Telefonul realizeaza fotografii si videoclipuri luminoase, clare, in orice conditii de luminozitate, datorita tehnologiei Pure View si camerei de 8.7 MP cu stabilizare optica a imaginii, ce vor fi redate pe ecranul PureMotion HD+ luminos si rapid de 4,5 inchi si stocate in memoria interna de 32GB. Pentru cei mereu activi, Nokia Lumia 920 aduce versiuni complete ale Microsoft Office si Outlook care permit crearea si editarea cu usurinta, de oriunde s-ar afla, a documentelor PowerPoint, Excel si Word. Clientii care vor opta sa il comande prin magazinul online vor primi cadou o pereche de casti stereo Nokia WH-930 Purity HD by Monster.

Ambele telefoane sunt compatibile cu tehnologia NFC si permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS. In plus, clientii Orange pot opta pentru asigurarea telefoanelor in primele 30 de zile de la achizitie sau pentru transferarea contactelor, instalarea aplicatiilor sau actualizarea software-ului cu ajutorul unui Orange Expert in Orange shop.