LG lanseaza doua smartphone-uri budget cu Android 4.4.2 KitKat si interfata G3

92

LG a lansat doua noi modele de smartphone-uri cu procesoare quad-core in cadrul gamei L. Cele doua dispozitive se numesc LG L Fino si LG L Bello si ambele incorporeaza interfata specifica altui smartphone al LG, si anume LG G3.

 

LG L Fino si LG L Bello au fost lansate recent in America Latina, iar modelele au ajuns si in Europa si Asia. Firma sustine ca cele doua smartphone-uri au ca tinta “oamenii care vor sa intre in posesia primului lor smartphone de pe pietele 3G in curs de dezvoltare”.

 

Ambele gadget-uri ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, dar incorporeaza si optiuni care se gasesc pe LG G3. Printre acestea se numara Knock Code care permite utilizatorilor sa isi deblocheze smartphone-ul desenand un pattern pe ecran. Alte optiuni sunt Touch si Shoot care permit utilizatorului sa apese oriunde pe ecran pentru a surprinde o fotografie.

 

LG L Fino este echipat cu un ecran WVGA de 4.5 inci, iar LG L Bello incorporeaza un ecran FWVGA de 5 inci. Ambele dispozitive sunt alimentate de procesoare quad-core si au o memorie RAM de 1 GB. Camerele foto sunt de 8 megapixeli, iar camerele frontale sunt, pentru LG L Fino, de 0.3 megapixeli si pentru LG L Bello de 1 megapixeli.

 

LG L Bello are o autonomie mai mare decat L Fino si incorporeaza o baterie cu o capacitate de 2.540 mAh, comparativ cu bateria L Fino care are o capacitate de 1.900 mAh. “Cu specificatiile lor tehnice competitive si pretul atractiv, speram ca LG L Fino si LG L Bello vor continua sa ne asigure expansiunea pe pietele in curs de dezvoltare”, a spus unul dintre oficialii LG. “Noile noastre smartphone-uri L Series reprezinta cel mai bun design, cea mai buna configuratie hardware si cea mai buna interfata LG si ne urmam misiunea de a aduce experienta telefoanelor inteligente catre cat mai multi utilizatori 3G”, a mai continuat acesta.

 

Deocamdata nu exista niciun fel de informatii cu privire la pretul de vanzare al noilor smartphone-uri, insa probabil ca acest detaliu va fi anuntat curand de LG.

 

Πηγή: The Inquirer