LG G7 ar putea fi lansat mai devreme decât s-a speculat inițial

- Adrian Ungureanu
411

De fapt, cu toții ne-am așteptat ca LG să fie una din prezențele solide de la MWC 2018, unde să-și lanseze noul vârf de gamă, dar din cauza unor evenimente neprevăzute planurile au fost schimbate.

CEO-ul LG Electronics a cerut dezvoltarea unui nou model LG G7 de la zero, ceea ce a determinat anularea planurilor pentru Mobile World Congress 2018.

Speculațiile ulterioare au indicat o lansare în luna iunie, dar este posibil ca noul LG G7 să ajungă pe piață mai devreme, adică în luna mai. Sau ar putea fi prezentat oficial în luna mai, iar lansarea efectivă în magazine să aibă loc în luna iunie. Oricum, planurile par a fi devansate față de ce s-a speculat după MWC 2018.

Un oficial al LG, care nu și-a dezvăluit identitatea, a declarat pentru presa sud-coreeană că locul de lansare încă nu a fost stabilit dar ar putea avea loc fie în Coreea de Sud, fie în SUA, sau într-o țară europeană.

Au apărut și ceva informații legate de echiparea hardware. Nu pare neapărat o surpriză că LG G7 este așteptat cu procesor Snapdragon 845 la bord, dar se vorbește de lansarea a două versiuni de echipare RAM și spațiu de stocare.

Va fi o versiune cu 6GB memorie RAM și 64GB stocare internă, în timp ce versiunea cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă va fi denumită LG G7+.

Se pare că telefonul va veni cu o cameră duală, cu senzori de 16MP, care va veni cu funcții AI avansate precum cele introduse pe modelul LG V30S și ar urma să fie alimentat de o baterie de 3.000mAh.

Se vorbește și despre un display care să aibă un decupaj în ecran, precum cel de pe iPhone X. Și am văzut și ceva randări neoficiale care indicau același lucru.

Cât despre preț, ultimele informații furnizate de presa sud-coreeană îl plasează între 850 și 950 de dolari.