LG G4 va fi prezentat pe 28 Aprilie [video]

40

LG a confirmat ca al doilea sau flagship, de anul acesta, va fi prezentat oficial pe 28 aprilie in cadrul unui eveniment organizat de compania sudcoreeana.

 

Pentru a promova evenimentul, LG a lansat si doua teaser-e video. Primul promoveaza camera principala cu performante imbunatatite in conditii de iluminare scazuta (apertura f/1.8), in timp ce al doilea face reclama noii versiuni a interfetei LG, UX 4.0.

 

Daca cei de la Samsung se pare ca au inteles mesajul “Nu vrem bloatware”, reducand numarul aplicatiilor preinstalate si oferind posibilitatea dezinstalarii celor ramase, LG, din contra, calca acceleratia si isi promoveaza aplicatii ca Smart Notice sau Smart Bulletin, face reclama unor functii standard (Rigtone ID) si incurajeaza fotografia verticala cu Quick Shot.

 

Restul informatiilor legate de LG G4, ramase la nivel de zvon, mentioneaza ecran cu diagonala de 5,5inch, rezolutie QHD (2560x1440p), SoC de ultima generatie (probabil Snapdragon 810) si carcasa cu aspect ce il imita pe cel al pielii.

 

 

 

Πηγή: theverge