LG G4 are ecran curbat Quantum LCD, carcasa din piele si MirrorLink

45

LG a prezentat telefonul LG G4, noul sau varf de gama aruncat anul acesta in lupta cu Samsung Galaxy S6, HTC One M9, Sony Xperia Z4 si iPhone-ul din toamna.

 

LG G4 reuneste toate caracteristicile facute publice prin surse mai mult sau mai putin oficiale. Acestea sunt spatele imbracat in ceramica sau in piele a la Moto X, camera anti-tremurici pentru fotografii la lumina lunii, ecran usor curbat cu diagonala de 5,5inch Quantum LCD (contrast si redare a culorilor imbunatatite; cunsum eficient de energie) si Android 5.1 Lollipop.

 

Pentru G4, LG a ales un SoC Snapdragon 808 cu sase nuclee in locul lui 810. Motivul acestei decizii a fost consumul mai mic de energie al lui 808 fara ca performantele telefonului sa fie afectate in mod sesizabil. Telefonul este alimentat cu un acumulator de 3000mAh ce poate fi inlocuit si este prevazut cu slot microSD pentru carduri de pana la 2TB. Memoria RAM masoara 3GB, iar stocarea interna se face pe 32GB. 

 

In ceea ce priveste camerele, cea principala este asistata de flash, are un senzor de 16MP cu obiectiv OIS si diafragma f/1.8, setare manuala a optiunilor de captura, stocare a imaginilor fara compresie (RAW) si senzor pentru spectru de culori. Cea frontala se aliniaza trend-ului Selfie cu un senzor de 8MP, captura in rafala si declansare prin gesturi.

 

Prin parteneriatele cu Google si Volkswagen, LG G4 a primit 100GB in Google Drive timp de doi ani si compatibilitate cu VW MirrorLink.

 

Pretul si disponibilitatea nu au fost anuntate.

 

Πηγή: lg