LG G Pad 8.3 se lanseaza in Coreea si va ajunge in Europa pana la sfarsitul anului

26

LG a lansat un nou model de tableta numita G Pad 8.3, dar deocamdata dispozitivul este disponibil doar in Coreea. Totusi, compania promite ca tableta va ajunge si in Europa si celelalte parti ale lumii pana la sfarsitul acestui an.

LG G Pad 8.3 incorporeaza un ecran fullHD de 8.3 inci care ofera o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli, cu o densitate a pixelilor de 272 dpi. In plus, tableta este alimentata de un procesor quad-core de 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600, beneficiaza de o memorie RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB care poate fi extins pana la 64 de GB cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, LG G Pad 8.3 este echipata cu o camera foto de 5 megapixeli si o camera frontala de 1.3 megapixeli.

Modelul de tableta lansat in Coreea are posibilitatea de conexiune Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si suporta conexiunea LE, ceea ce inseamana ca se va putea sincroniza cu majoritatea ceasurilor inteligente si a altor dispozitive de acest fel. LG G Pad 8.3 este livrat cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, dar este posibil sa primeasca un update catre Android 4.3 in viitor.

Tableta LG G Pad 8.3 se vinde in Coreea cu aproximativ 515 dolari, are doua variante de culori (alb si negru), dar nu este tocmai un competitor pentru tableta Nexus 7.

Πηγή: Pocket-Lint