LG G Flex 2 poate fi pre-comandat in reteaua Vodafone

39

Vodafone Romania anunta ca incepand de astazi cei care asteptau telefonul LG G Flex2 la oferta, isi pot rezerva un exemplar printr-o pre-comanda pe website-ul companiei.

 

Intervalul de preturi pentru LG G Flex2 incepe cu 1Euro, la abonament RED 59 incheiat pe o perioada de doi ani (59Euro/luna) si se incheie cu 489Euro daca alegeti cel mai accesibil abonament, anume Easy 7 (7Euro/luna) cu perioada contractuala tot de doi ani. Ofertele intermediare pot fi consultate rapid utilizand meniul “Alege oferta de pret cu abonament”, afisat pe pagina produsului. Daca nu doriti un abonament, pretul Vodafone pentru acest model este de 519 Euro (2.297 RON la cursul din 3 martie). Pre-comenzile vor fi onorate incepand cu 19 martie, in ordinea in care au fost plasate. Cei care aleg acest operator pentru achizitionarea unui LG G Flex2 vor primi bonus un card microSD Kingston de 16GB, iar cei care comanda telefonul pana pe 19 martie vor primi si o carcasa.

 

LG G Flex2 foloseste cel mai recent (si puternic) SoC Qualcomm, anume Snapdragon 810, afiseaza pe un ecran de 5,5inch, are montati 2GB de RAM si 16GB stocare interna, iar cu un card microSD se pot stoca pana la 2TB de informatii. Camera de 13MP filmeaza 4K, bateria de 3000mAh poate fi incarcata pana la 50% in jumatate de ora, iar functii ca WiFi ac, NFC si 4G LTE nu ii puteau lipsi unui flagship. Trasaturile care il definesc in continuare pe G Flex sunt carcasa care se poate regenera si silueta curbata.

 

Un alt telefon LG care va putea fi gasit la Vodafone este LG Leon 4G. Despre acesta stim doar ca va rula Android 5.0 Lollipop cu ajutorul unui procesor quadcore de 1,2 sau 1,3GHz, va afisa pe un ecran de 4,5inch si ca va aparea in curand in oferta companiei. Camera principala a lui lui Leon are senzor de 8MP sau 5MP, iar acumulatorul de 1900mAh va putea fi inlocuit, daca aveti prea multi mega 4G.

 lgmwc2015phonesofficial