LG confirma ca va lansa G Flex 2 si Vu 4 in acest an

18

Recent, LG a tinut un eveniment important la care a anuntat lansarea smartphone-ulu LG G3, dispozitiv echipat cu ecran qHD de 5.5 inci. Totusi, in timp ce toata lumea era concentrata pe acest eveniment care a avut loc la Londra, LG a tinut un alt eveniment la Seul.

 

La Seul, pe langa anuntul de lansare locala a LG G3, compania a dezvaluit si planurile de viitor in ceea ce priveste smartphone-urile. Se pare ca firma lucreaza la un dispozitiv G Flex 2 si la un dispozitiv Vu 4, ambele fiind programate sa ajunga la vanzare in cea de-a doua parte a acestui an.

 

Site-ul evleaks a mentionat deja ca G Flex 2 ar putea fi un smartphone care ar aduce o noua inovatie, ceva mai interesant decat ecranul curbat sau carcasa care se repara singura. Totusi, echipa de la acest site propunea ca data de lansare pentru dispozitiv primul trimestru al lui 2015, o data mai tarzie fata de cea anuntata de companie. Totusi, este de mentionat ca daca G Flex 2 se va lansa in Coreea in perioada sarbatorilor de iarna, este foarte posibil ca smartphone-ul sa ajunga pe pietele din celelalte tari abia la inceputul lui 2015.

 

Cat despre phabletele din gama Vu, acestea nu au prea mare succes in afara Coreei. Se pare, insa, ca LG a atins pragul de vanzari cu modelele deja existente, asa ca a hotarat lansarea unui jou gadget. Nu exista niciun fel de informatie suplimentara despre G Flex 2 sau Vu 4, dar cu siguranta ca LG va face in curand si alte anunturi.

 

Πηγή: GSM Arena