LG anunta oficial seria Optimus L II

41

Ieri au scapat informatiile despre noua serie “misterioasa” ce va fi prezentata de LG la MWC 2013. Era vorba despre noile telefoane LG Optimus L II, dupa cum au confirmat astazi cei de la LG prin intermediul unui comunicat de presa.

Sud-coreeni nu dau chiar totul din casa si mai pastreaza cate ceva si pentru MWC. Deocamdata au declarat ca sunt multumiti de vanzarile inregistrate de L-urile precedente si ca doresc sa continue traditia seculara de aprope 12 luni.

LG a umblat la designul noii serii si scoate in evidenta patru noi elemente: imbinari imperceptibile, contur taiat cu laserul, aspect radiant al spatelui telefoanelor (sclipici a la Nexus 4 probabil) si iluminarea Smart LED a butonului Home.

Pe langa suita programelor marca LG aplicata Android-ului 4.1 Jelly Bean, telefoanele seriei vor avea ecrane IPS si baterii mai puternice. L3 II are ecran de 3.2inch si baterie de 1540mAh, iar L5 II ecran de 4inch WVGA si baterie de 1700mAh.

Optimus L7 II dual-SIM va fi lansat saptamana aceasta, inainte de MWC 2013, in Rusia si va oferi tovarasilor SoC Qualcomm MSM8225 cu procesor dual-core de 1GHz, pana la 4GB spatiu de stocare, 768MB de RAM si slot microSD. Ecranul va fi un WVGA IPS de 4.3inch. Smartphone-ul va incorpora doua camere, principala de 8MP cu flash si una frontala de rezolutie necunoscuta. Capacitatea bateriei va fi de 2460mAh.

Sursa: lgnewsroom.com