LG anunta ca va lansa un ceas inteligent cu ecran rotund pentru a concura cu Moto 360

17

Chiar daca Google a lansat trei modele de ceas inteligent in cadrul evenimentului Google I/O din acest an, adevarata vedeta a fost ceasul inteligent Moto 360 a celor de la Motorola. Majoritatea utilizatorilor au fost dezamagiti de faptul ca Moto 360 nu a fost lansat in aceeasi zi ca Samsung Galaxy Gear Live sau LG G Watch.

 

Un site de specialitate consemneaza si faptul ca LG planuieste sa lanseze un smartphone cu ecran rotund, cu design elegant, la evenimentul IFA 2014 care va avea loc saptamana viitoare. Se pare ca noul model de ceas inteligent al celor de la LG se va numi G Watch R si va fi un concurent direct pentru Moto 360. Deocamdata, compania a postat un material video care este nelistat pe canalul global al LG. Se dezvaluie astfel ca va exista un cadran perfect rotund, inspirat de cadranul negru al Moto 360, lucru cu care specialistii nu sunt intrutotul de acord.

 

Totusi, pana cand lansarea oficiala nu va avea loc, nu este clar care va fi design-ul final al LG G Watch R. Competitia pe piata ceasurilor inteligente devine, cu siguranta, din ce in ce mai acerba. Este de asteptat ca si HTC sa lanseze un dispozitiv care se poate purta, la timp pentru sarbatorile de iarna, iar Apple ar putea lansa iWatch in aceeasi maniera.

 

Iata si materialul video de tip teaser pentru LG G Watch R:

Πηγή: The Verge