LG anunta bratara inteligenta Lifeband Touch

12

LG si-a anuntat astazi bratara inteligenta Lifeband Touch. Aceasta va concura cu FitBit si Nike Fuelband pentru incheieturile celor ce si-au propus sa isi tina caloriile sub papuc.

Lifeband Touch va indeplini aceleasi functii de monitorizare a miscarii, va fi rezistenta la apa si va fi dotata cu un ecran LED color si tactil. Bratara LG ofera in plus fata de accesoriile deja consacrate, conectivitatea la o casca intraauriculara ce va determina ritmul cardiac al purtatorului. Casca Heart Rate Earphone va inregistra fluxul sanguin cu ajutorul unui senzor optic si va trimite informatiile catre bratara in vederea procesarii.

Principala functie a bratarii (accesoriu fitness) va fi completata de notificari provenite de pe dispozitivul mobil din dotare. In informatiile de pana acum nu este specificat daca Lifeband afiseaza si un ceas dar la cate stie sa faca ar fi pacat sa nu zica si cat e ora.

LG Lifeband Touch va fi compatibila cu orice smartphone sau tableta cu iOS sau Android si nu cere in schimb decat instalarea aplicatiei dedicate si prezenta Bluetooth 4.0.

 

Pretul si diponibilitatea nu au fost anuntate deocamdata.