LG a anuntat Eye-Recognition pentru Optimus G Pro

17

Intr-o incercare de a umbri lansarea Samsung SIV, LG a anuntat ieri introducerea unui software de eye recognition pentru smartphone-ul Optimus G Pro.

Zvonurile legate de existenta caracteristiciii de eye scrolling pentru ultimul flagship de la Samsung, i-a facut pe rivalii sud-coreeni de la LG sa se grabeasca sa anunte un update numit “value pack” pentru linia lor de smartphone-uri. Acest update va fi la inceput disponibil doar pentru LG Optimus G Pro, urmand ca in decursul acestui an sa fie introdus si pentru celelalte smartphone-uri din gama LG.

“Value pack” include functia de smart video, disponibila prin intermediul software-ului de  “eye recognition”, care raspunde la miscarile ochiului utilizatorului. Astfel software-ul va stii cand sa puna pauza atunci cand un utilizator face streaming video, urmarindu-i privirea. Aceasta noua functie nu e singura adusa de update, “dual-camera” fiind o alta caracteristica care permite captura simultana cu ambele camera, permitand o compozitie “picture in picture”. Dual Camera permite ultizatorilor sa fie actori in propriile fotografii, nu doar observatori.

Alte functii oferite de update ar fi transformarea smartphone-ului in telecomanda pentru LG Smart TV, led-ul care va lumina in diverse culori pentru a putea stii sursa notificarii: apeluri pierdute, mesaje scrise, email-uri dar si introducerea primelor emoticoane colorate pentru Android pentru mesaje text personalizate.

Πηγή: Engadget